Op de N271tussen Mook en Milsbeek werden deze week meerdere bomen gerooid. Uiteindelijk moeten 74 exemplaren wijken voor de reconstructie van de weg.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de N271tussen Mook en Milsbeek werden deze week meerdere bomen gerooid. Uiteindelijk moeten 74 exemplaren wijken voor de reconstructie van de weg. © Theo Peeters

Ophef om kappen 74 bomen tussen Mook en Milsbeek:
‘Van de zotte, mensen rijden te hard en daarvoor moet natuur wijken’

MOOK - De kap van 74 bomen langs de weg tussen Mook en Milsbeek veroorzaakt flink wat ophef. Niemand lijkt het te willen, maar toch hanteert de provincie de zaag. Regiobewoners vragen zich af waarom. Op social media regent het verontwaardigde reacties. 

10 reacties

 • J. Zomers

  2 maanden geleden
  Deze bomen staan vlak langs de weg - als je even niet oplet dan is het pats boem. Elke dode of zwaargewonde is een teveel en onnodig.
 • Rob Ouwerkerk

  2 maanden geleden
  Bewijs is deze week geleverd met een dodelijk eenzijdig ongeval tegen een boom. De bomen beter beschermen tegen aanrijdingen kan wellicht een oplossing zijn.
 • T Jacobs

  2 maanden geleden
  Natuur staat op de laatste plaats bij den Haag. Dit is weer een minachting voor de natuur zoals zo vaak. We leren het nooit
 • Ton Verkerk

  2 maanden geleden
  Als zelfs VVD'ers meer natuur willen dan de provincie dan gaat er in Maastricht iets niet zoals het zou moeten.
 • A Geurts

  2 maanden geleden
  Daarom wil me de boeren weghebben, zo goedkoop mogelijk de grond in handen krijgen voor "natuur" woningbouw, vooral voor de gelukszoekers, want die krijgen het gratis en industrie.

Nijmegen e.o.