Kian Djien Liem uit Molenhoek kreeg zijn onderscheiding uit handen van burgemeester Willem Gradisen van Mook en Middelaar.
Volledig scherm
Kian Djien Liem uit Molenhoek kreeg zijn onderscheiding uit handen van burgemeester Willem Gradisen van Mook en Middelaar. © Joop Verstraaten

Ouders met vragen konden altijd bij Kian Djien Liem terecht, nu is hij Officier in de Orde van Oranje-Nassau

NIJMEGEN / MOLENHOEK - Kian Djien Liem (66) uit Molenhoek heeft vrijdag de koninklijke onderscheiding Officier in de Orde van Oranje-Nassau gekregen. Dat gebeurde tijdens een symposium met afscheidsreceptie op het RadboudUMC. 

Liem heeft zijn sporen verdiend op het gebied van de kindergeneeskunde waarbij hij zich zeer betrokken toonde. Hij is actief geweest als vrijwilliger bij de Vereniging Ouders van Wiegendoodkinderen. Met medische vragen konden ouders altijd bij hem terecht.  

Hij is sinds 1998 lid van de Werkgroep Neonatale Neurologie en is gespecialiseerd in de zorg voor en de behandeling van te vroeg geboren baby’s. Vanaf 2017 is hij adviseur bij twee ziekenhuizen in Indonesië. Hij zorgt er voor educatie en trainingen op zijn vakgebied. Nu hij met pensioen gaat, zal hij regelmatig een bezoek brengen aan de klinieken.

Liem was verder onder andere universitair hoofddocent.   

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.