Volledig scherm
PREMIUM
De Ringbaan in Molenhoek is een drukke weg voor het verkeer vanuit Groesbeek dat naar de A73 wil. Dit geldt ook voor de Heumensebaan omdat die twee op elkaar aansluiten. © Theo Peeters

Plantenbakken op ringbaan Molenhoek tegen snelheidsduivels: ‘Dit is toch geen racebaan’

MOLENHOEK - Er komen vier flinke plantenbakken op de Heumensebaan en in ieder geval één - ,,we hopen nog op vier” - op de Ringbaan in Molenhoek. Het is een eerste stap om de snelheid van de zeker 6.500 auto's die er per dag overheen rijden te beteugelen.

,,Natuurlijk is dat fijn. Maar daarmee zijn we er nog niet. Het wachten is op structurele maatregelen", zegt Hetty Klaver van de actiegroep Verkeershinder Heumensebaan en Ringbaan. Die twee wegen zijn dagelijks voor duizenden auto’s bestuurders een logische route om vanuit Groesbeek door Molenhoek richting A73 te rijden. En ’s avonds weer terug. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.