Rita van de Vooren-Koenders werd 52 jaar oud. Ze overleed aan de gevolgen van deze vleesetende bacterie in de armen van haar zoon Robin.
Volledig scherm
PREMIUM
Rita van de Vooren-Koenders werd 52 jaar oud. Ze overleed aan de gevolgen van deze vleesetende bacterie in de armen van haar zoon Robin. © Gerard Verschooten

Vleesetende bacterie kostte Rita (52) het leven: ‘Het zou een griepje zijn’

De opmars van de soms levensgevaarlijke groep A-streptokokken zet momenteel alle ziekenhuizen op scherp. Hoe anders was dat zes jaar geleden nog. Toen overleed Rita van de Vooren-Koenders uit Beuningen plotseling aan de gevolgen van deze vleesetende bacterie in de armen van haar zoon Robin. ,,De huisarts had niets in de gaten.”

11 reacties

  • Eveline van den Berg

    2 maanden geleden
    G Peeters voor u uw onzin reacties plaatst moet u eerst het artikel lezen.
  • Robin Vd vooren

    2 maanden geleden
    Geen probleem meneer bonnes!
  • Arie Spuijbroek

    2 maanden geleden
    Mijn vrouw is op 13 december overleden aan vleesetende bacterie.Ook de huisarts 12 dec niet wat mijn vrouw had.13 dec kwam de huisarts om 13.00 uur en werd mijn vrouw naar ziekenhuis gebracht,en s,avonds om 19.40 is mijn vrouw overleden.Dus nu 2023 wordt de ziekte nog niet opgemerkt.Meer aandacht voor deze gevaarlijke ziekte is nodig,en ook dat je hier zeer snel aan kan overlijden. M .vr gr Arie
  • Frans Bonnes

    2 maanden geleden
    Geachte Robin Vd Vooren. Mijn reactie sloeg niet op uw bericht, maar op de reactie die G. Peters erop gaf, excuus als dat verkeerd overgekomen is.
  • G. Peters

    2 maanden geleden
    Freek en Tonny, doel op de ziekenhuizen die op scherp staan momenteel. wanneer je dit nog niet hebt gelezen dan hoor je dus toch bij die struisvogels. En inderdaad het staat een aantal mensen slecht aan wanneer je vragen stelt over de weerstand die achteruit holt bij veel mensen onder ons.
  1. Groot aantal restzetels in bestuur Waterschap Limburg: ‘We hebben een les geleerd’

    Groot aantal restzetels in bestuur Waterschap Limburg: ‘We hebben een les geleerd’

    Van de verkiesbare 26 zetels bij het Waterschap Limburg zijn er veertien direct verkozen, en twaalf via restzetels. Dat bleek vrijdagmiddag bij de presentatie van de einduitslag van de verkiezingen voor het bestuur van het schap. De definitieve uitslag liep vertraging op omdat er tienduizenden stemmen verkeerd leken te zijn toegekend. Dat kwam onder meer door softwareproblemen en door menselijke fouten. Een hertelling van de stemmen is echter volgens het Centraal Stembureau niet nodig.
    Mook en Middelaar