Het pand aan de Rijksweg 37 in Mook is door de gemeente aangekocht. Dit is het pand waar een voormalige club gevestigd was en ook dienst heeft gedaan als woning voor seizoenarbeiders.
Volledig scherm
PREMIUM
Het pand aan de Rijksweg 37 in Mook is door de gemeente aangekocht. Dit is het pand waar een voormalige club gevestigd was en ook dienst heeft gedaan als woning voor seizoenarbeiders. © Theo Peeters

Wat gaat er gebeuren met pand waar eerder een sekshuis en Polenpension zat?

MOOK - Het voormalige sekshuis en Polenpension bij het spoorviaduct in Mook komt in handen van de gemeente. Mogelijk wordt het een opvangadres voor gezinnen in crisis of zogenoemde statushouders. Mook en Middelaar houdt alle opties voor gebruik open.

2 reacties

 • KERKHOFF

  2 weken geleden
  @gekke Henkie, en wie mag dat gaan betalen??
 • gekke Henkie

  1 maand geleden
  Maak er maar appartementen voor ons eigen kinderen van voor een redelijke prijs .Hoeven ze niet 10 jaar meer te wachten op woonruimte daar andere niet Nederlanders voor gaan
 1. Einde aan kat-en-muisspel rond de vreemde kwestie van de geparkeerde oplegger in Plasmolen
  PREMIUM
  21

  Einde aan kat-en-muis­spel rond de vreemde kwestie van de geparkeer­de oplegger in Plasmolen

  PLASMOLEN - Plasmolen hoopt binnenkort af te zijn van een oplegger die al zeker driekwart jaar naast de Rijksweg door het dorp staat geparkeerd. Burgemeester en wethouders hebben speciaal het officiële regelboekje (de Algemene Plaatselijke Verordening ofwel APV) van de gemeente aangepast om van het ontsierende voertuig af te komen. Een eerdere poging tot ingrijpen bleek bepaald niet waterdicht.
 1. Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons
  Play

  Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons

 2. Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstratie
  Play

  Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstra­tie

Nijmegen e.o.