Volledig scherm
Men is druk bezig met de nieuwe fietsbrug in Mook op te bouwen. De eerste pilaren aan de Mookse kant waar de fietsbrug op komt te liggen, zijn al klaar. © Theo Peeters

Wie bedenkt naam voor de nieuwe fietsbrug bij Mook?

MOOK/KATWIJK  - Er wordt hard gewerkt aan de fietsbrug die straks een verbinding moet worden tussen Katwijk en Mook. Rest nog een naam. De gemeenteN Mook en Middelaar en Cuijk hebben er een prijsvraag voor uitgeschreven. 

Wie een mooie naam heeft voor de brug kan die mailen naar naamfietsbrug@cgm.nl. De winnaar die door de jury wordt verkozen, ziet bij de opening niet alleen zijn/haar idee onthuld worden, maar krijgt ook een ‘leuke verrassing’. Insturen kan tot 10 maart. 

  1. Mookenaar (43) stak 40 keer met schroevendraaier in op ex, moeder én stiefvader: 14 jaar cel geëist

    Mookenaar (43) stak 40 keer met schroeven­draai­er in op ex, moeder én stiefvader: 14 jaar cel geëist

    ARNHEM - Tegen een 42-jarige man uit Mook is in hoger beroep een gevangenisstraf van 14 jaar geëist. Volgens het Openbaar Ministerie heeft de Mookenaar zijn ex-vriendin, haar moeder en haar stiefvader proberen te vermoorden in hun woning in Arnhem. Daarbij stak hij zijn ex tien keer met een schroevendraaier. Haar ouders die de dochter te hulp schoten kregen ieder ook vijftien steken met het gereedschap.

Nijmegen e.o.