Archieffoto van voormalig Covid-afdeling Dekkerswald in Groesbeek.
Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto van voormalig Covid-afdeling Dekkerswald in Groesbeek. © Paul Rapp

Zorgpersoneel verpleeghuizen moe de nieuwe coronagolf in: ‘Het is een keer op’

In de verpleeghuizen steekt corona weer de kop op. De klachten zijn mild, maar de opleving van het virus heeft een forse impact op het personeel. ,,Mensen zijn heel moe.”

19 reacties

 • J. Zomers

  2 maanden geleden
  De Boosterprik komt te laat... de GGD zegt * door de griepprik is dit pas vanaf half december mogelijk.
 • Charles de Wit

  2 maanden geleden
  Hond En als iedereen zich nou eens aan de regels zou houden (mondkapje, afstand houden, handen wassen, vaccineren), dan zouden die twee jaar wel eens wat korter uit kunnen vallen, omdat het virus dan minder kans krijgt zich te verspreiden. En dan hoeft er minder geboost te worden zodat er meer vaccins voor de rest van de wereld beschikbaar zijn. Maar ja, logisch nadenken en de pro-plaag warriors, dat zijn er ook twee.
 • petra damme

  3 maanden geleden
  pauline volgens mijn woon jij in een hutje op de hei en eet jij gras en heb jij een heel saai leven als vliegtuig neerstort geen bed nou die heb jij dan niet nodig . gebeten door de hond geen bed en als de hond van iemand anders is ?? volgens jou mag men niet verder dan 100 meter van de woning af volgens mijn weet jij niet hoe het buiten die straal werkt
 • Tom Hond

  3 maanden geleden
  Las in het nieuws dat het nog wel 2 jaar kan duren met al die regels wat corona betreft,dat betekend dus dat ze nog 2 jaar regels op kunnen leggen zoals een lockdown of extra prikje en wat nog niet meer.Verbaasd me wel dat mensen die nog niet gevaccineerd zijn nog niet besmet zijn geraakt met het coronavirus aan gezien het besmettelijk zou zijn of ze eten gewoon gezond of ze hebben een immuum opgebouwd waar door ze beschermd zijn en een prik/test overbodig is tenzij er MOET geprikt worden.
 • Byron Hendriks

  3 maanden geleden
  @Ron van Dijk. De mondkapjes zijn niet vreselijk. Vreselijk is dat door het niet nakomen van zelfs de meest eenvoudige basismaatregelen, het gedram en sabotage van de regels door zelfbenoemde experts we nu weer in de zoveelste golf zitten. Het houdt een keer op. Inmiddels is bij mij de rek eruit en ben ik op zoek naar ander werk buiten de zorg. En velen met mij. De zorg wordt op deze manier door de wappies kapotgemaakt.

Nijmegen e.o.