Volledig scherm
NEC-speler Anass Achahbar. © BSR/SOCCRATES

Achahbar helpt Jong NEC met goal langs Jong Feyenoord

NIJMEGEN - Jong NEC is na twee duels nog ongeslagen in de kampioenspoule van de reservecompetitie. De Nijmegenaren versloegen maandagmiddag op De Eendracht Jong Feyenoord met 4-0.

De ploeg van Ron de Groot kwam al vroeg met een man meer te staan omdat Feyenoord-doelman Ramón ten Hove in de 21ste minuut rood kreeg. Een kwartier na de uitsluiting profiteerde Jong NEC van het overtal. Anass Achahbar, die verbannen is uit het eerste elftal, scoorde tegen zijn oude club.

Vlak na rust liep Jong NEC verder uit door doelpunten van Brian Campman en Hicham Haouat: 3-0. Een kwartier voor tijd zorgde Morad El Haddouti met een vlammend afstandsschot voor de 4-0. Door de overwinning staat Jong NEC voorlopig tweede in de kampioenspoule van de reservecompetitie met vier punten uit twee duels.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.