Volledig scherm
Ali B tijdens een recente filmpremière. © ANP

Ali B helpt Brahim Darri met transfer van Heracles naar NEC

videoNIJMEGEN - NEC heeft linksbuiten Brahim Darri van Heracles Almelo op de korrel. De buitenspeler is dichtbij een overgang naar de eerstedivisionist uit Nijmegen.

Darri liet buiten het veld van zich horen door samen met rapper Ali B, die vrijdagochtend het Goffertstadion binnenstapte, een nummer op te nemen. Ali B is ook actief als spelersmakelaar. 

Darri (23) speelde in de jeugd voor Vitesse en Ajax. Ook kwam de linksbuiten op huurbasis een half seizoen uit voor De Graafschap. Voor Heracles speelde hij 104 duels. De aanvaller heeft een vertrekwens en is om die reden uit de selectie gezet in Almelo.

Volledig scherm
Brahim Darri (links) in actie voor Heracles Almelo tegen Feyenoord. © Pro Shots

Aanwinsten

Volledig scherm
Ali B wandelt het Goffertstadion binnen. © DG

Technisch directeur Remco Oversier van NEC zoekt nog twee buitenspelers voor zijn selectie. Zestien spelers vertrokken bij NEC. Daarvoor haalde NEC tot nu toe tien spelers terug: Norbert Alblas, Gino Coutinho, Randy Wolters, Josef Kvida, Terry Lartey Sanniez, Joey van den Berg, Rens van Eijden, Leroy Labylle, Tom Overtoom en Paolo Sabak. De topscorer van vorig seizoen, Anass Achahbar, is opnieuw voor een seizoen gehuurd van PEC Zwolle.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.