Volledig scherm
Ayman Sellouf (links) wordt gefeliciteerd met een goal in de voorbereiding door Bart van Rooij. Maandag scoorde de vleugelaanvaller voor Jong NEC dat de eerste wedstrijd in de kampioenspoule met 3-2 verloor van Jong Willem II. © Broer van den Boom

Arno Arts beslist ‘tweestrijd’ met Ron de Groot

NIJMEGEN - Jong NEC maakte maandagmiddag een slechte start in de kampioenspoule van de beloftecompetitie. Op de eigen Eendracht verloren de Nijmegen met 3-2 van Willem II. 

Daarmee won Arno Arts de ‘tweestrijd’ van oud-ploeggenoot Ron de Groot. De twee middenvelders speelden eind jaren tachtig een seizoen samen bij NEC en zijn tegenwoordig de trainers van de belofteteams van NEC en Willem II. Eerder dit seizoen won Arno Arts met Jong Willem ook al met 3-2 van Jong NEC.

Twee keer kwam de ploeg van Ron de Groot op achterstand, maar Ayman Sellouf en Thomas Beekman trokken de stand beide keren gelijk. Uiteindelijk zorgde Elton Kabangu in de slotminuut voor de Tilburgse zege. 

Opstelling Jong NEC: Budel; Vogelzang, Hoogveld, Odenthal, El Karouani; Van de Looi, Beekman, Overtoom; Haouat, Kalentjev, Sellouf.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.