Volledig scherm
Joey Sleegers (links). © ProShots

AS Trencín verlost Joey Sleegers
van NEC-bank

ESTEPONA - De transfer van Joey Sleegers van NEC naar het Slowaakse AS Trencín is rond. De 23-jarige speler heeft vrijdag na de medische keuring een meerjarig contract getekend. Dat meldt AS Trencín op haar website.

Sleegers stond nog voor een halfjaar onder contract bij NEC. De clubs waren al langer rond over de overgang. Technisch directeur Remco Oversier liet eerder weten dat NEC geen transfersom krijgt voor de aanvallende middenvelder. Via een bonusconstructie en doorverkoopclausule kan Sleegers toch nog geld opleveren voor de Nijmeegse voetbalclub.

Sleegers is de derde speler die deze winter NEC verlaat. Dinsdag maakte de club bekend dat Jordan Larsson is verkocht en Robin Buwalda voor een halfjaar is verhuurd. Buwalda keert in Nijmegen terug, want hij heeft een contract tot de zomer van 2019.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Samenwerking met NEC moet Heesche voetballers vooruit helpen: ‘Maximale uit talent halen’
    PREMIUM

    Samenwer­king met NEC moet Heesche voetbal­lers vooruit helpen: ‘Maximale uit talent halen’

    HEESCH - Nee, HVCH verwacht niet dat elk jeugdteam binnen een paar jaar twee klassen hoger speelt. Toch moet de samenwerking met NEC de vereniging uit Heesch vooruit helpen. Onlangs tekende HVCH en de profclub uit Nijmegen een overeenkomst die ze voor minimaal drie jaar aan elkaar verbindt. ,,We willen onze jeugd beter opleiden. Daar is structuur voor nodig", zegt Joris Priem, bestuurslid voetbalzaken van HVCH.