Volledig scherm
Joey Sleegers (links). © ProShots

AS Trencín verlost Joey Sleegers
van NEC-bank

ESTEPONA - De transfer van Joey Sleegers van NEC naar het Slowaakse AS Trencín is rond. De 23-jarige speler heeft vrijdag na de medische keuring een meerjarig contract getekend. Dat meldt AS Trencín op haar website.

Sleegers stond nog voor een halfjaar onder contract bij NEC. De clubs waren al langer rond over de overgang. Technisch directeur Remco Oversier liet eerder weten dat NEC geen transfersom krijgt voor de aanvallende middenvelder. Via een bonusconstructie en doorverkoopclausule kan Sleegers toch nog geld opleveren voor de Nijmeegse voetbalclub.

Sleegers is de derde speler die deze winter NEC verlaat. Dinsdag maakte de club bekend dat Jordan Larsson is verkocht en Robin Buwalda voor een halfjaar is verhuurd. Buwalda keert in Nijmegen terug, want hij heeft een contract tot de zomer van 2019.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. NEC wordt winnende goal door de neus geboord

    NEC wordt winnende goal door de neus geboord

    NIJMEGEN - NEC werd vrijdagavond bestolen tegen MVV. In Maastricht hielden de Limburgers de Nijmeegse eerstedivisionist op 0-0, maar dan alleen omdat een glaszuiver doelpunt van Zian Flemming door Edwin de Graaf werd genegeerd. Flemming schoot vier minuten voor tijd tegen de onderkant van de lat, waarna de bal vanachter de doellijn terug het veld in stuiterde. ‘Geen goal’ gaf de scheidsrechter zwaaiend aan. De beelden bewezen later het ongelijk van De Graaf.