Volledig scherm
Paolo Sabak (20). © Photo News

Belg Sabak tekent voor vier jaar bij NEC

NIJMEGEN - Eerstedivisionist NEC heeft de zevende aanwinst voor komend seizoen binnen: aanvallende middenvelder Paolo Sabak. De Belg (19) komt over van Racing Genk.

De voormalig jeugdinternational van België tekent in Nijmegen een contract voor vier jaar. In Genk stond Sabak nog een seizoen onder contract maar NEC hoeft geen transfersom te betalen. Wel heeft de Belgische club een doorverkooppercentage bedongen.

De Belg kwam de afgelopen twee seizoenen tot vier invalbeurten bij Racing Genk. Sabak speelde ook in de jeugdopleidingen van Lierse SK en KV Mechelen. Hij is de zevende aanwinst van NEC. Eerder legde de Nijmeegse club Gino Coutinho, Anass Achahbar (huur), Josef Kvida, Tom Overtoom, Terry Lartey Sanniez en Randy Wolters vast.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. NEC wordt winnende goal door de neus geboord

    NEC wordt winnende goal door de neus geboord

    NIJMEGEN - NEC werd vrijdagavond bestolen tegen MVV. In Maastricht hielden de Limburgers de Nijmeegse eerstedivisionist op 0-0, maar dan alleen omdat een glaszuiver doelpunt van Zian Flemming door Edwin de Graaf werd genegeerd. Flemming schoot vier minuten voor tijd tegen de onderkant van de lat, waarna de bal vanachter de doellijn terug het veld in stuiterde. ‘Geen goal’ gaf de scheidsrechter zwaaiend aan. De beelden bewezen later het ongelijk van De Graaf.