Volledig scherm
PREMIUM
Heiko Vogel (midden) werd op 30 april van dit jaar voorgesteld als de nieuwe trainer van KFC Uerdingen. Woensdag, vijf maanden later stuurde eigenaar Mikhael Ponomarev (rechts) zijn trainer alweer de laan uit. Links naast Vogel, directeur Nikolas Weinhart. © BSR Agency

Beoogd NEC-suikeroom Ponomarev heeft in Duitsland geen goede reputatie

NIJMEGEN - Deze week werd bekend dat Mikhael Ponomarev mogelijk het gat van 700.000 euro in de begroting van NEC gaat dichten. De vraag is of de Nijmeegse profvoetbalclub wel in zee moet gaan met deze Rus. 

Wilco van Schaik, de algemeen directeur van NEC, noemde Mikhael Ponomarev deze week nog ‘een heel aardige vent’ met wie je een goed gesprek kon voeren.

Bij DEG Düsseldorf en KEV Pinguine in Krefeld hebben ze de buik vol van de Rus. De ijshockeyclubs kampten met grote financiële problemen toen Ponomarev met tromgeroffel werd binnengehaald als de grote redder.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. NEC wordt winnende goal door de neus geboord

    NEC wordt winnende goal door de neus geboord

    NIJMEGEN - NEC werd vrijdagavond bestolen tegen MVV. In Maastricht hielden de Limburgers de Nijmeegse eerstedivisionist op 0-0, maar dan alleen omdat een glaszuiver doelpunt van Zian Flemming door Edwin de Graaf werd genegeerd. Flemming schoot vier minuten voor tijd tegen de onderkant van de lat, waarna de bal vanachter de doellijn terug het veld in stuiterde. ‘Geen goal’ gaf de scheidsrechter zwaaiend aan. De beelden bewezen later het ongelijk van De Graaf.