Boekhoorn in Ouwehands dierenpark, zijn andere liefde.
Volledig scherm
PREMIUM
Boekhoorn in Ouwehands dierenpark, zijn andere liefde. © Brunopress

Boekhoorn zegt ‘ja’ tegen NEC, miljardair neemt regie over bij club

Marcel Boekhoorn krijgt de macht bij NEC. De miljardair uit Bennekom neemt de regie over bij de Nijmeegse profclub. Met een miljoeneninjectie moet aan de Waal voor jarenlang een ‘serieuze eredivisionist’ worden neergezet.

28 reacties

 • Toon Gerbrands

  5 maanden geleden
  Als de "Die hards" die altijd beweren dat NEC hen aan hun hart gaat, er nu ook eens achter gaan staan? Op Twitter en FB lees ik alleen negatieve reacties van de Nijmeegse volkszanger en wat anderen. Laat hem zelf dan meebesturen, maar dat durven ze niet omdat ze dan verantwoording krijgen
 • richy vervuurt

  5 maanden geleden
  Hij koop NEC niet omdat hij weet dat het een bodemloze put is. Nu leent het geld en krijgt het terug met rente. Hij doet niets voor niets.
 • Cor Peters

  5 maanden geleden
  Geen woorden maar daden...
 • Cor Hafner

  5 maanden geleden
  # Erik Schuurman,had de graafschap ook maar diehebben ze weg gejaagd.
 • c'tje

  5 maanden geleden
  @Theo Eickelmann, Wat Boekhoorn in het verleden zei, is dat hij ooit wat met NEC ging doen. Niet dat hij de club zou opkopen. Naast de poeplap trekken wat hij al jaren doet, gaat hij er nu vol voor.
 1. Cryptobedrijven bestormen de voetbalwereld, maar: ‘Pas op, beleggen brengt risico’s met zich mee’
  PREMIUM

  Cryptobe­drij­ven bestormen de voetbalwe­reld, maar: ‘Pas op, beleggen brengt risico’s met zich mee’

  De ongeremde groei van bedrijven in cryptogeld breidt zich uit naar de sportwereld. En dan vooral richting het voetbal. De Arnhemse club Vitesse speelt dit seizoen met handelsplatform eToro op de borst en het Nijmeegse cryptobedrijf Blox sluit sponsorcontracten af met NEC, Ajax en Club Brugge. Waar komt deze trend vandaan? En klapt de ‘cryptozeepbel’ ooit? ,,Zolang mensen gek worden gemaakt met stijgende, en dus ook dalende, koersen, gaat dit wel door.’