De spelers van NEC vieren een doelpunt in de play-offs van de afgelopen competitie.
Volledig scherm
De spelers van NEC vieren een doelpunt in de play-offs van de afgelopen competitie. © BSR Agency

Bouwbedrijf KlokGroep is de nieuwe hoofdsponsor van NEC

NIJMEGEN - NEC heeft anderhalve maand voor de start van het seizoen 2019 - 2020 in de eerste divisie een nieuwe hoofdsponsor. Het van oorsprong Drutense bouwbedrijf De KlokGroep prijkt de komende twee seizoenen op het shirt van NEC.

22 reacties

 • KNijmegenaar

  2 jaar geleden
  Dat is dan je eigen keus wanneer je kiest voor een woning van De Klokgroep.
 • Poggibonsi

  2 jaar geleden
  Nijmegen gaat miljoenen bezuinigen. Gewoon de prijs van de seizoenskaart omhoog gooien. Die paar supporters die hun club nog niet doodverklaard hadden betalen dat wel joh.....
 • Poggibonsi

  2 jaar geleden
  Nou jouw reactie getuigt ook van het Calimero syndroom.Trouwens volgens mij gaat in ODW het mes er ook in, en de gemeente Nijmegen gaat ook nog eens miljoenen bezuinigen dus uit die hoek hoef je het ook niet te verwachten.Als wereldwijd alle geldschieters zich terugtrekken uit de sport dan ligt uiteindelijk alles op zijn kont.....
 • Zeldenrust

  2 jaar geleden
  NOOIT! Het zou belachelijk zijn als dit tot een nieuw stadion leidt. Mogen de inwoners van Nijmegen en omstreken wederom opdraaien voor dit debakel. Een profclub die zijn eigen broek niet kan ophouden dient te fallieren en te verdwijnen.
 • Zeldenrust

  2 jaar geleden
  Kan de prijs van een nieuwbouwwoning weer omhoog. Betalen de woningzoekenden en corporaties weer de hoofdprijs omdat een kwakkelende "voetbal" clup weer zonodig geholpen moet worden. Onbeschrijfelijk!
 1. Samenvatting: AZ - Sparta Rotterdam
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting: AZ - Sparta Rotterdam

  10 april
 2. Samenvatting: Heracles Almelo - Willem II
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting: Heracles Almelo - Willem II

  10 april