Volledig scherm
Sven Braken heeft zich dinsdagochtend weer gemeld op de training van NEC. © Sander Janssen

Braken terug in selectie NEC

NIJMEGEN - Sven Braken heeft zich dinsdagochtend weer gemeld op de training van NEC. De spits trainde vorige week nog met Jong NEC mee in aanloop naar de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven (3-2).

Trainer Jack de Gier besloot Braken tijdelijk terug te zetten naar de beloften omdat hij enkel met spelers wilde werken die zich vol op het duel met Eindhoven richtten. Braken miste het trainingskamp in Spanje omdat er een transfer op handen was. Een overgang naar het Deense Aarhus ketste echter af.

De mogelijkheid bestaat nog steeds dat Braken in januari vertrekt bij NEC. Er zijn clubs uit binnen- en buitenland geïnteresseerd. De Nijmeegse eerstedivisionist huurde ondertussen al Ferdy Druijf van AZ als extra spits. Hij scoorde zondag bij zijn debuut tegen Eindhoven.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. NEC wordt winnende goal door de neus geboord

    NEC wordt winnende goal door de neus geboord

    NIJMEGEN - NEC werd vrijdagavond bestolen tegen MVV. In Maastricht hielden de Limburgers de Nijmeegse eerstedivisionist op 0-0, maar dan alleen omdat een glaszuiver doelpunt van Zian Flemming door Edwin de Graaf werd genegeerd. Flemming schoot vier minuten voor tijd tegen de onderkant van de lat, waarna de bal vanachter de doellijn terug het veld in stuiterde. ‘Geen goal’ gaf de scheidsrechter zwaaiend aan. De beelden bewezen later het ongelijk van De Graaf.