Broer van den Boom van BSR/Soccrates
Volledig scherm
© Broer van den Boom van BSR/Soccrates

Branderhorst: ‘Rode kaart was in eredivisie teruggedraaid door de VAR’

NIJMEGEN - Mattijs Branderhorst zat er vrijdag na de 2-1 nederlaag tegen Jong Ajax goed doorheen. De doelman van NEC blonk uit in het duel in de eerste divisie, maar was in de voorlaatste minuut bij een poging van Lassina Traoré toch geslagen.

6 reacties

 • Reur

  3 jaar geleden
  Dat zou goed kunnen Frits, maar ook geel was niet terecht geweest omdat het een perfecte tackle was. De scheids stond er bovenop. Overigens moeten spelers altijd van de scheidsrechter afblijven.
 • Frits

  3 jaar geleden
  Misschien wilde hij een gele kaart trekken maar werd het rood door de reactie van de speler?
 • Reur

  3 jaar geleden
  Die scheidsrechter is een beetje laf, want hij greep na de tackle van Van de Berg direct naar zijn borstzak om een kaart te trekken. Dan moet hij niet zeggen dat hij een kaart trok omdat de speler aan hem zat. NEC miste na de 1-0 enkele opgelegde kansen op 2-0 en 3-0, dus het had nooit zo ver hoeven komen. 
 • RobvK

  3 jaar geleden
  De scheids had de kaart al gepakt en verbloemd zijn foute beslissing door te zeggen dat hij rood gaf omdat van de Berg aan hem zat...trieste smoes. De man was volledig van slag af en had de wedstrijd niet in de hand terwijl het sportief een best leuke wedstrijd was. Jammer dat dit soort mensen mag blijven fluiten....
 • Insider

  3 jaar geleden
  Zenuwen Gieren de coach inmiddels week in week uit door de keel. En hij ziet er als een Berg tegenop op de notoire kaartenpakker gewoon eens te passeren om zijn ploeg tegen allerlei doms te beschermen.