NEC-doelman Mattijs Branderhorst.
Volledig scherm
PREMIUM
NEC-doelman Mattijs Branderhorst. © Pro Shots / Stefan Koops

Branderhorst weer eens onder de lat bij NEC: ‘Transfer naar Vitesse vond ik een grote middelvinger naar de club’

NIJMEGEN - Mattijs Branderhorst mag in de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard na een turbulente periode weer eens in actie komen voor NEC. De 28-jarige doelman denkt dat de komst van Jasper Cillessen juist goed voor hem kan uitpakken.

12 reacties

 • Rob van Kampen

  3 maanden geleden
  Als ik reageer op Jan Willems wordt dat niet geplaatst door de GLD… Terwijl ik alleen zeg; Jan: Boekhoorn is een ECHTE supporter!!! Blijf het vreemd vinden dat berichten worden beoordeeld als er geen onvertogen woord in staat, Ben benieuwd of ik dit te lezen krijg.
 • T Leaners

  3 maanden geleden
  Ha ha ik denk dat Jan uit Arnhem komt. Boekhoorn stort al jaren de exploitatietekorten af…
 • Geert Loermans

  3 maanden geleden
  # Jan , Boekhoorn geeft geld, investeert. Hoe je erbij komt dat NEC geld had overgehouden als Boekhoorn niet geïnvesteerd had is mij een raadsel. En dat "we" impliceert mijn verbondenheid met mijn club. Verder moet je je eens verdiepen in de bedrijfsstructuur van de profclub NEC. Er is daar een directie.
 • richard Tass

  3 maanden geleden
  @Geert als Boekhoorn er niet was geweest dan hadden ze het geld zelf kunnen houden want Boekhoorn inversteerd alleen als hij er aan verdiend en als zo goed is waarom neemt hij NEC niet over o'ja hij verdien er dan niets mee. En ik wist niet dat jij in veld stond bij NEC met "we".
 • Geert Loermans

  3 maanden geleden
  Cillissen is nu eenmaal een betere keeper, dat bevestigd Branderhorst ook. Waarom hij hier door zg "supporters " naar beneden gehaald moet worden is onbegrijpelijk. Dst probeerden vd Vaart, kabouter Sneijder en de Ajax clan ook al ten faveure van opa Pasveer. Gelukkig heeft Jasper een ijzersterk moraal. En @ Willems als Boekhoorn er niet was geweest hadden "we" 4e divisie gespeeld, is dat wat je wilt?