Volledig scherm
Wilfried Brookhuis. © ProShots

Brookhuis weer aan de slag bij NEC na hersenbloeding

NIJMEGEN - Het herstel van NEC'er Wilfried Brookhuis (56) verloopt voorspoedig. De keeperstrainer is deze week aan een re-integratietraject begonnen nadat hij in maart een lichte hersenbloeding had.

Technisch directeur Remco Oversier van NEC laat weten dat Brookhuis met een beperkt aantal uren begint. De clubicoon houdt zich allereerst bezig met de scouting van keepers en beleidsmatige werkzaamheden rond keeperstrainingen bij het eerste elftal, Jong NEC en de jeugdopleiding. 

Na verloop van tijd gaat Brookhuis weer op het veld aan de slag. Het doel is dat Brookhuis richting het einde van het seizoen weer helemaal meedraait. Gábor Babos heeft Brookhuis gedurende het vorige seizoen als keeperstrainer van NEC vervangen. Ook dit seizoen houdt de Hongaar zich bezig met doelmannen Gino Coutinho en Marco van Duin.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.