NEC-doelman Jasper Cillessen.
Volledig scherm
PREMIUM
NEC-doelman Jasper Cillessen. © ANP

Cillessen baalt, maar wanhoopt niet na reserverol bij Oranje: ‘Zou raar zijn om mezelf nu extra druk op te leggen’

NIJMEGEN - Jasper Cillessen wanhoopt niet over zijn reserverol bij het Nederlands elftal. De doelman van NEC heeft er vertrouwen in dat hij alsnog keept op het WK.

16 reacties

 • HJ jacobs

  2 maanden geleden
  als je doelman van NEC bent, krijg je juist meer ballen te verwerken, dan bv alleen maar stilstaan in doel bij ajax. en je doet dan zodoende nog meer ervaring op.
 • Gerry Rutten

  2 maanden geleden
  Alle statistieken, verleden, ervaring, en huidige vorm spreken in het voordeel van Cillessen. Uiteraard stel je dan Pasveer op, want die speelt bij Ajax.
 • JP Pen

  2 maanden geleden
  @failco Je vergeet dat Jasper veel meer ervaring heeft op welk (internationaal) niveau dan ook. Cillessen is in alle opzichten een betere keeper dan Pasveer. En de eerste keer dat Cillessen geselecteerd werd voor het Nederlands elftal, speelde hij ook voor NEC. Dus al jouw argumenten gaan mank. Pasveer straalt ook minder rust uit en heeft juist bij Ajax nauwelijks geleerd om met stevige druk om te gaan. Bij aan bv ook staan schutteren.
 • Tony Peters

  2 maanden geleden
  Als Pasveer bij NEC had gespeeld en Cillissen bij Ajax, dan had zeker in de basis gestaan. Als mannen Dailey Blind worden geselecteerd , dan weet je het wel.
 • gerard loon

  2 maanden geleden
  Kritiek op L. Van Gaal is ten opzichte van zijn voetbal kennis on terecht. De man is ondanks zijn arrogante eigen dunk een meer dan uitstekende trainer/ coach. Hij ziet het spelletje als geen ander en heeft de verwende rijke spelersgroep simpel weg onder de duim . De keuze voor Pasveer is terecht, ondanks zijn leeftijd de beste doelman voor Oranje .