NEC-middenvelder Oussama Tannane treurt na de nederlaag tegen Go Ahead Eagles.
Volledig scherm
PREMIUM
NEC-middenvelder Oussama Tannane treurt na de nederlaag tegen Go Ahead Eagles. © ANP

Cruciale februarimaand begint voor NEC met een fikse domper, nederlaag geeft veel stof tot nadenken

De maand februari moet voor NEC de opmaat zijn voor plaatsing voor de play-offs om Europees voetbal, maar begon met een fikse domper. De 1-0-nederlaag tegen Go Ahead Eagles geeft veel stof tot nadenken bij de Nijmeegse club.

8 reacties

 • Gerard Brussen

  2 maanden geleden
  Wat doet Ronnie de Groot op de (reserve)-bank. Hij heeft totaal geen functionerende assistentenrol. Alleen maar zitten en verder geen enkele ruimte geven voor overleg ? Meijer heeft die steun juist nodig heeft van een ervaren rot in het vak. Tanane is een 1-dagsvlieg. Zet Tanane lmaar eens in een verdedigende rol, dan weet hij tenminste wat verdedigen inhoudt. De komende weken zullen heel moeilijk worden. In de categorie van NEC zitten meer clubs. Overschatting is onderschatting !
 • Marcel Mulder

  2 maanden geleden
  Een trainer die alleen speelt om niet te verliezen en nooit voor de volle winst gaat. Dit verklaart het record van 11 gelijke spelen. 4 keer winnen levert meer op. Zonder inzet en met deze wedstrijd mentaliteit gaan we nog weinig winnen, zelfs niet tegen deze laagvliegers. Dat is deze trainer toch aan te rekenen. Play offs voor Europees voetbal is een utopie lijfsbehoud staat voorop lijkt me.
 • s. derijk

  2 maanden geleden
  Hopeloos weer, zet Meijer maar bij de bushalte naar de achterhoek. Tijd voor een trainer mét ballen ipv dit mietje.
 • Frank de Jager

  2 maanden geleden
  Middenveld willen allemaal beetje bal rond tikken. Tanane Schone en Proper. Die kunnen in dat tempo 5 wedstijden achter elkaar voetballen. Er zit geen diepgang in , en voorin geen gevaar. Tavsan zaalvoetballer en Marques te licht. En als je dan toch weer Bronckhorst in de spits zet, dan snap je er niks van. Die heeft daar nog nooit goed gespeeld. Gat met onderin is maar 6 punten !
 • Theo van Tuil

  2 maanden geleden
  Tijd voor Ronnie de Groot.
 1. Supporters Vitesse moeten zich zorgen maken om stadion • Interim Roelofsen is een zegen voor De Graafschap
  Met Francois Gesthuizen
  4

  Supporters Vitesse moeten zich zorgen maken om stadion • Interim Roelofsen is een zegen voor De Graafschap

  De supporters van Vitesse moeten zich echt zorgen gaan maken over stadion GelreDome en daarmee de toekomst van hun club. Aanstaande woensdag wil de KNVB duidelijkheid over de huur. Bij De Graafschap zorgt interim-trainer Richard Roelofsen voor een frisse wind én goede prestaties. Wat als Poldervaart weer terug is?
  Oost Gelre, Rozendaal, Oude IJsselstreek, Overbetuwe, Lingewaard, Duiven, Renkum, Westervoort, Montferland, Doetinchem, Nijmegen, Bronckhorst, Arnhem