François Gesthuizen, Adrie Bogers en Rogier Meijer (vlnr) schuilen onder twee witte paraplu's voor de regen.
Volledig scherm
François Gesthuizen, Adrie Bogers en Rogier Meijer (vlnr) schuilen onder twee witte paraplu's voor de regen. © Broer van den Boom

De drie trainers van NEC spreken dezelfde taal

NIJMEGEN - NEC gaat als enige club in het betaalde voetbal het seizoen in met drie hoofdtrainers. Zoveel kapiteins op een schip. Dat kan niks worden, is een veelgehoorde mening. 

18 reacties

 • Maartje

  2 jaar geleden
  Ach ach, dat wordt weer lachen dit seizoen. Die clownshirts van ze zijn zeer treffend. 
 • Duidelijk

  2 jaar geleden
  Komt altijd heibel van... Kun je wel structureel (goed!) overleg hebben maar met 3 visies is er altijd 1 ontevreden. Kunnen niet alle drie tevreden zijn als je (te veel) concessies moet doen. Zijn ze dat wel ontbreekt het aan visie. Maar succes i.i.g. en als je punten pakt klacht er bijna niemand en houd je de gezamenlijke visie beter in stand.
 • Johan

  2 jaar geleden
  Misschien moeten ze een restaurant beginnen, die staan nog jaren in de keuken op deze manier. Dit wordt gewoon weer de zoveelste een afgang, wanneer gaan ze eens normaal doen bij Nec?
 • JacWest

  2 jaar geleden
  Aan de foto met de paraplu's is te zien wie de baas is.
 • Jad

  2 jaar geleden
  Rogier kom zsm terug naar huis, naar de Vijverberg. Je bent en blijft een superboer. Met Mike Snoei en diens Vitesse verleden gaat het ook weer niets worden. We hebben jongens nodig met Achterhoeks bloed in de aderen. Blijft raar gezicht dat je daar op de bank zit.
 1. Samenvatting | AZ - Ajax
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  AZ legt het in bekerduel af tegen Ajax

  20 januari
 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de KNVB Beker
  Play

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de KNVB Beker