NEC' nieuwe technisch directeur Ted van Leeuwen (midden met lichtblauw mondkapje) betreedt De Goffert voor het duel met De Graafschap. Rechts Frans Hendriks, NEC' sponsor van de eeuw. Tussen hem en Van Leeuwen (met bruine jas) Jack Bongers, een van de andere grote sponsoren van de club.
Volledig scherm
PREMIUM
NEC' nieuwe technisch directeur Ted van Leeuwen (midden met lichtblauw mondkapje) betreedt De Goffert voor het duel met De Graafschap. Rechts Frans Hendriks, NEC' sponsor van de eeuw. Tussen hem en Van Leeuwen (met bruine jas) Jack Bongers, een van de andere grote sponsoren van de club. © Broer van den Boom

De to-do-lijst van Ted van Leeuwen bij NEC: de trainer met stip op 1

NIJMEGEN - Ted van Leeuwen, NEC’s nieuwe technisch directeur, prefereert vooralsnog een rol achter de schermen om de Nijmeegse eerstedivisieclub om te turnen tot een eredivisieploeg. Bovenaan zijn ‘to-dolijst’ staat zonder twijfel: de trainer voor volgend seizoen.

2 reacties

 • F.H Wouters

  1 maand geleden
  Ted van Leeuwen en Rogier Meijer kunnen wel willen promoveren maar of meneer van Schaik dit wil, vraag ik me af. Zijn doelstelling: Van NEC een stabiele club te maken en trok/trekt er 5 jaar vooruit. Zoals ze het hele seizoen spelen; wisselende resultaten horen ze niet thuis in de ere-divisie.
 • Jan Peters

  1 maand geleden
  Nieuwe bezems, vegen schoon.
 1. Samenvatting | Fortuna Sittard - FC Emmen
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  FC Emmen verslaat ook Fortuna Sittard

  10 april
 2. Rood Ibrahimovic na commentaar op scheidsrechter
  Play

  Rood Ibrahimo­vic na commentaar op scheids­rech­ter