Dit seizoen moet het gebeuren voor Frank Sturing

BLIK OP NECNIJMEGEN - Frank Sturing beseft dat dit seizoen belangrijk is voor hem. In de zomer van 2020 loopt het contract van de 22-jarige centrale verdediger bij NEC af. De Nijmegenaar zal het nu moeten laten zien. ,,Ik weet dat het nu moet gebeuren’’, zegt Sturing in de vijftiende aflevering van ‘Blik op NEC’.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. NEC sluit eindelijk Edgar Barreto weer in de armen
    PREMIUM

    NEC sluit eindelijk Edgar Barreto weer in de armen

    NIJMEGEN - Na dertien jaar keert Edgar Barreto terug bij NEC. Op zijn 36ste verjaardag kwam de Paraguayaanse oud-international woensdagmorgen tot een akkoord met de Nijmeegse eerstedivisionist. Als de middenvelder zich binnenkort in Nijmegen meldt, tekent hij voor een jaar met een optie voor nog een jaar. Barreto zegde bijna twee maanden geleden zijn contract bij Sampdoria op. De voetballer is nog in Italië om de laatste zaken voor zijn vertrek te regelen.