Volledig scherm
Reservedoelman Job Schuurman (links, paarse shirt) viert met de NEC-selectie de 2-0 overwinning op RKC in het eerste duel van de play-offs. © BSR Agency

Doelman Job Schuurman verlengt met een jaar bij NEC

NIJMEGEN - Job Schuurman blijft langer bij NEC. De keeper heeft een amateurcontract voor een jaar getekend. Afgelopen seizoen kwam de doelman uit Bemmel uit voor Jong NEC, eveneens op amateurbasis.

Schuurman (19) maakt komend seizoen vermoedelijk deel uit van het eerste elftal. Hij keepte afgelopen seizoen acht duels bij Jong NEC. Ook zat de sluitpost acht keer op de bank bij het eerste elftal van de eerstedivisionist. Tot een debuut kwam het niet. De doelman kwam in de zomer van 2018 over van de jeugd van Vitesse.

NEC heeft momenteel drie keepers onder contract: Mattijs Branderhorst, Norbert Alblas en Schuurman. Alblas is vermoedelijk nog tot de winterstop niet inzetbaar vanwege een zware knieblessure.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.