Volledig scherm
NEC-doelman Joshua Smits. © Bert Beelen

Doelman Joshua Smits terug op het trainingsveld na armbreuk

NIJMEGEN - Joshua Smits is weer terug op het trainingsveld. De reservedoelman van NEC brak 14 november zijn linker onderarm tijdens een training.

De 25-jarige sluitpost deed maandag voor het eerst weer wat simpele oefeningen op het trainingsveld van De Eendracht in Nijmegen. Verdediger Robin Buwalda is al verder met zijn herstel van een knieblessure. Hij traint weer volop mee met de selectie.

Jari Schuurman speelde maandagavond met Jong NEC voor het eerst weer een hele wedstrijd. Tegen de beloften van Cambuur won Jong NEC met 3-2. De huurling van Feyenoord viel vrijdag ook al in bij NEC tegen FC Dordrecht (6-0 winst). Schuurman had last van een bovenbeenblessure. Hij brak dinsdag de training met NEC uit voorzorg eerder af.

Bij NEC zitten Mohamed Rayhi, Ted van de Pavert en Guus Joppen vermoedelijk tot de winterstop nog in de lappenmand. Arnaut Groeneveld is geblesseerd aan zijn rug en trainde deze week nog niet mee. Het is onbekend hoe lang het herstel van de linksbuiten gaat duren.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.