Volledig scherm
Ferdi Kadioglu in actie tegen Jong PSV. © Joep Leenen

Drie wijzigingen in basis bij NEC voor topper tegen Fortuna

NIJMEGEN - Bij NEC keert Ferdi Kadioglu terug in de basis voor de topper van vrijdagavond tegen Fortuna Sittard. Dat valt af te leiden uit de afsluitende training donderdagmiddag.

Ook Frank Sturing en Guus Joppen beginnen in De Goffert vermoedelijk in de basis tegen de nummer drie van de eerste divisie. Zij vervangen in de verdediging Michael Heinloth en Ted van de Pavert, die door trainer Pepijn Lijnders worden gepasseerd.

Kadioglu moest op het middenveld in de uitwedstrijd tegen MVV (4-1 verlies) vorige week zijn basisplaats afstaan aan Kevin Jansen. Lijnders speelde in Maastricht met twee aanvallende middenvelders. Tegen Fortuna, dat vier punten achterstand heeft op nummer twee NEC, kiest de 35-jarige trainer voor een middenveld met twee controleurs.

Vermoedelijk opstelling: Delle; Joppen, Sturing, Golla, Verdonk; Dijkstra, Kadioglu, Breinburg; Rayhi, Braken, Groeneveld.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.