Wilfried Bony heeft oog voor de bal tijdens zijn eerste training bij NEC.
Volledig scherm
PREMIUM
Wilfried Bony heeft oog voor de bal tijdens zijn eerste training bij NEC. © David van Haren

Eerste training van Bony zorgt voor flink wat commotie bij NEC: ‘Ik reken op ieders gezond verstand’

NIJMEGEN - Spandoeken van boze supporters, stewards die hem buiten het bereik van de pers houden: het was een bewogen eerste training voor Wilfried Bony bij NEC. De mogelijke komst van de 33-jarige oud-spits van Vitesse zorgt voor flink wat commotie in Nijmegen.

22 reacties

 • josz Grootveld

  4 maanden geleden
  Nuilen en meuen zijn nimweegse woorden.....
 • Henny . Jansen

  4 maanden geleden
  En waar hebben Ted van Leeuwen en Fred Rutten gewerkt ook bij Vitesse. daar zijn jullie alleen maar beter van geworden. Wees blij met Bony die zal bij jullie geen Topscorer worden jankers.
 • Theo Cools

  4 maanden geleden
  Echt een zielige reactie van Legio. Als NEC er beter van kan worden.Altijd doen.Die opgeklopte en opgefokte haat heeft NEC geen baat bij. Nog een keer rotzooi van de zogenaamde supporters of Rutten, van Leeuwen en misschien Boekhoorn trekken hun handen er vanaf. Mag je weer naar Oss of Helmond!
 • petra damme

  4 maanden geleden
  hebben de supporters wat te vertellen?? wees blij dat jullie zo goede speller krijg. wil je bony niet zien spelen, blijf je lekker thuis.
 • Frank de Jager

  4 maanden geleden
  Wisgerhof, Pothuizen, Patrick Ax, Beukering, Latuheru en vroeger Ben Gerritsen en Dick Mulderij. Allemaal (zo goed als ) rechtstreeks van Vitesse naar NEC. Bony is 9 jaar geleden. En we werden er telkens beter van. Dus waar gaat de discussie nou helemaal over ? Wat is groter, de haat tegen de buurman of de liefde voor je eigen club?