‘Lijnders voegt bij NEC de laatste 10 procent toe’

NIJMEGEN - Jari Schuurman was gisteravond na de herstart van de competitie tegen Go Ahead Eagles (5-1) te spreken over Pepijn Lijnders, sinds anderhalve week zijn trainer. ,,Deze lijn moeten we doortrekken, maar dat moet met deze tactiek en trainer wel goed komen.”

NEC grijpt onder de nieuwe coach de tegenstander bij de strot, zo bewees de Nijmeegse eerstedivisionist tegen Go Ahead. 

,,Maar Adrie (Bogers, red.) heeft een goed fundament gelegd, dat mogen we niet vergeten. Hij heeft zich daarna geschikt in zijn rol. De nieuwe trainer kan de laatste 5 tot 10 procent toevoegen aan het team. Het druk zetten is wennen, maar dat ligt mij wel”, sprak hij.

De huurling van Feyenoord stond als linksbuiten dicht bij spits Anass Achahbar. ,,Overal zit een idee achter bij deze trainer”, zei Schuurman met een kleine lach. ,,Hij doet alles met passie. Laat zien dat hij heel graag wil. Hij is een ander persoon dan de vorige trainer. Maar dat is logisch.”

Volledig scherm
Jari Schuurman (l) met GA Eagles speler Robin Buwalda (r) © Erik Pasman
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.