Rangelo Janga, spits van NEC.
Volledig scherm
PREMIUM
Rangelo Janga, spits van NEC. © BSR Agency

Eric Meijers hekelt calimerogedrag bij NEC, volgens Johan Derksen wordt ‘het zo nooit wat’

NIJMEGEN - Het seizoen van NEC is precies halverwege. De achterstand op koploper SC Cambuur, zondag de tegenstander in De Goffert, is twaalf punten. Uitgerekend tegen de kleintjes in de eerste divisie viel NEC door de mand, met pijnlijke nederlagen tegen TOP Oss (0-1) en Telstar (5-2) tot gevolg. Waar schort het aan in Nijmegen? Een rondje langs drie kritische volgers met een rood-groen-zwart hart.

6 reacties

 • Rob van Kampen

  1 maand geleden
  Deze drie criticasters neem ik echt niet serieus....
 • A. Vissers

  1 maand geleden
  Als je eerst je beste spelers moet verkopen,en nou ook de jeugd moet laten gaan ,dan kan je beter stoppen,of je conclusie trekken middenmoot en meer is het niet.
 • Antonius

  1 maand geleden
  Wanbeleid is de oorzaak van jarenlange ellende. Allerlei dubieuze figuren komen en gaan en niemand die het stopt. Misschien dat mijnheer Boekhoorn zich maar eens een jaar of 10 moet terugtrekken zodat er van binnenuit verantwoordelijkheid genomen wordt!
 • Ton

  1 maand geleden
  Het team is helemaal niet slecht, maar er mist een echte killer spits. Janga kun je net zo goed bij de tegenpartij laten spelen, zo vaak verliest hij de bal. Tegen Top Oss en Telstar mag je nooit verliezen en dat ligt meer aan de trainer. Je kunt gewoon voorspellen wanneer een tegenstander gaat scoren tegen Nec, omdat de spelers in het veld op dat moment niet scherp genoeg zijn. Op de juiste momenten zou de trainer de spelers aan moeten sporen om niet te verslappen en meer vooruit te spelen.
 • Antoine Roes

  1 maand geleden
  Naar mijn mening zijn er te veel personen die zich met bestuurlijk en technisch beleid (willen) bemoeien, zodat je inderdaad opgescheept wordt met lichtgewichten en/of zij die in feite niets met NEC hebben. Met clubs met sponsoren die zeggenschap of anderszins een vinger in de pap willen (de zgn. 'vrienden'), zie ook Feyenoord, wordt het niets. Een echte vriend van de club stopt er geld in uit liefde of als sponsoring, maar bemoeit zich er verder niet mee. Dus 'vrienden' ....
 1. Bekijk hier alle samenvattingen uit de ere- en eerste divisie
  Play

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de ere- en eerste divisie

 2. Atlético weer koploper na thuiswinst
  Play

  Atlético weer koploper na thuiswinst