Volledig scherm
Ferdi Kadioglu. © Pro Shots / Joep Leenen

Ferdi Kadioglu het minst slecht tegen FC Oss

NIJMEGEN - Ferdi Kadioglu was maandag de minst slechte speler van NEC tijdens het inhaalduel tegen FC Oss, dat eindigde in 3-0 voor de Ossenaren. Hij kreeg een 5,5. Hoe presteerden zijn teamgenoten?

Net als bij zijn teamgenoten ging er maandagavond veel mis bij Ferdi Kadioglu in het Frans Heesenstadion in Oss. 

De 18-jarige middenvelder had veel balverlies en maakte onnodig veel meters met de bal aan zijn voet, maar hij was ook de enige NEC-speler die verraste met creatieve ingevingen.

Zelfs als de technicus een mindere wedstrijd speelt, blijft het een genot hem te zien voetballen. Dat ervoer ook het thuispubliek. Zo nu en dan klonk er een bewonderend gemompel op de hoofdtribune van het Frans Heesenstadion als Kadioglu onverwacht wegdraaide bij een tegenstander.

De rapportcijfers:

Joris Delle 4,5; Michael Heinloth 5,5 (Guus Joppen -), Frank Sturing 4,5, Wojciech Golla 4,5, Calvin Verdonk 4,5 (Van de Pavert 5); Kevin Jansen 5, Ferdi Kadioglu 5,5, Gregor Breinburg 5; Steeven Langil 5, Anass Achahbar 4,5 (Sven Braken -), Jari Schuurman 5 (Sven Braken -).

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.