Volledig scherm
Zian Flemming (links) passeert Noah Lewis van FC Dordrecht. © BSR Agency / Jack Wolters

Flemming baalt van nederlaag tegen FC Dordrecht

DORDRECHT De voortekenen waren goed vrijdagavond in Dordrecht toen Zian Flemming al na vijf minuten in de wedstrijd tegen FC Dordrecht doelman Andries Noppert met een doelgerichte schuiver testte. NEC had de bal en de van PEC Zwolle gehuurde middenvelder opende sterk.

 ,,Wij waren de hele eerste helft de betere ploeg’’, zei Flemming. ,,Alleen waren te slordig in de eindfase.’’ Daarmee doelde Flemming vooral op de voorzetten van beide flanken die nooit aankwamen bij de mensen voor wie ze bedoeld waren. 

Over de tweede helft, toen NEC vergeefs op zoek naar de gelijkmaker, wilde hij het liever niet meer hebben. ,,We hadden het lastig. Toen was het verschil met de eerste helft wel erg groot.’’ Flemming baalde zichtbaar van de uiteindelijke 2-0 nederlaag tegen de hekkensluiter van de eerste divisie. ,,Ik ben naar NEC gekomen om goed te spelen. Om belangrijk te zijn voor de ploeg. En om te winnen.’’  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.