Volledig scherm
Gino Coutinho. © David van Haren

Gino Coutinho levert contract in bij NEC

NIJMEGEN - NEC-doelman Gino Coutinho stopt per direct met betaald voetbal. Hij heeft zijn contract bij de Nijmeegse eerstedivisionist ingeleverd.

De doelman (36), die deze zomer overkwam van AZ en een contract voor twee jaar tekende in Nijmegen, kan zich niet meer motiveren. Coutinho keepte de eerste twee competitieduels voor NEC. Afgelopen vrijdag ontbrak hij in de wedstrijdselectie en stond Norbert Alblas onder de lat.

Op de website van NEC zegt Coutinho dat het de moeilijkste beslissing uit zijn carrière was en dat hij die liever niet op deze manier had beëindigd. Hij speelde al langer met de gedachte om te stoppen. ,,Ik kan en wil alleen voor NEC spelen als ik 100% ben en alles kan geven, want dat verdienen de mensen op kantoor, de supporters, de staf en ook mijn teamgenoten.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.