Volledig scherm
Wojciech Golla (L) in actie tijdens de thuiswedstrijd in Nijmegen. In Maastricht werd met 4-1 verloren. © Joep Leenen/Pro Shots

Golla: Dit kan niet als je kampioen wilt worden

MAASTRICHT - Wojciech Golla zat vrijdagavond vol vragen na de deceptie bij MVV (4-1), de vierde uitnederlaag op rij. ,,Dit is onvoorstelbaar. Als je kampioen wilt worden kan je niet met deze cijfers verliezen. Vandaar dat ik zo teleurgesteld ben”, gaf de centrumverdediger van NEC aan.

Door de afgang in Maastricht is NEC gepasseerd door Jong Ajax, dat maandag nog in actie komt. ,,Thuis spelen we goed, maar uit kunnen we niet winnen. We verliezen daar zoveel punten. Als we kampioen willen worden moeten we ook in uitwedstrijden punten pakken. Waarom dat niet lukt, is een moeilijke vraag. We hebben al allerlei dingen aangepast. Onder meer de tactiek. We zullen weer iets moeten veranderen. Daarover zullen moeten we discussiëren.”

Quote

We zullen weer iets moeten veranderen

Wojciech Golla

Na de wedstrijd eisten de eigen fans in het uitvak van De Geusselt uitleg van de NEC’ers. Golla: ,,Ik begrijp de teleurstelling van de fans. Dat mag ook, omdat ze ons achterna reizen. Maar ze moeten begrijpen dat we alles geven. Ik heb niet gepraat met de supporters. Ik heb mijn laatste teamgenoten er weggehaald, omdat ik vind dat we als ploeg van het veld moeten gaan.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.