Volledig scherm
Wojciech Golla viert zijn goal tegen MVV. © Joep Leenen

Golla mist NEC - RKC door knieblessure

NIJMEGEN - NEC kan vrijdagavond tegen RKC Waalwijk niet beschikken over Wojciech Golla. De Poolse verdediger heeft in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard in de eerste helft zijn knie verdraaid.

Golla heeft de wedstrijd vervolgens op karakter uitgespeeld, vertelt NEC-trainer Adrie Bogers. NEC moet Golla vermoedelijk langere tijd missen.

Bogers wil zijn opstelling nog niet prijsgeven. Het ligt voor de hand dat Robin Buwalda de plaats van Golla inneemt centraal achterin. NEC moet ook Guus Joppen in de defensie missen door een schorsing. De Duitser Michael Heinloth vervangt waarschijnlijk de rechtsback.

Kadioglu

Ferdi Kadioglu zit net als Maarten Paes, Jordan Larsson en Suently Alberto weer in de selectie na interlandverplichtingen. Kadioglu keert tegen RKC vermoedelijk terug in de basis voor Joey Sleegers.

Vermoedelijke opstelling: Delle; Heinloth, Buwalda, Van de Pavert, Verdonk; Dijkstra, Kadioglu, Breinburg; Rayhi, Braken, Groeneveld.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.