Volledig scherm
Wojciech Golla. © Toin Damen

Golla twijfelgeval bij NEC voor topper tegen Jong Ajax

NIJMEGEN - NEC-verdediger Wojciech Golla is een twijfelgeval voor de topper tegen Jong Ajax vrijdagavond. De Pool kreeg tijdens de training eerder deze week een tik op zijn achillespees.

NEC-trainer Adrie Bogers bekijkt donderdagmiddag tijdens de afsluitende training of Golla kan spelen. De 25-jarige verdediger keerde vorige week vrijdag terug in de basis tegen De Graafschap nadat hij was hersteld van een knieblessure. Hij scoorde op De Vijverberg in de gewonnen topper tegen de Superboeren de 3-1.

Bogers kan tegen Jong Ajax, tweede op vier punten van koploper NEC, verder geen beroep doen op Joshua Smits en Robin Buwalda vanwege blessures. Suently Alberto sluit weer aan bij de selectie na een schorsing van drie wedstrijden.

Vermoedelijke opstelling NEC: Delle; Joppen, Golla, Van de Pavert, Verdonk; Dijkstra, Kadioglu, Breinburg; Rayhi, Braken, Groeneveld.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.