Volledig scherm
Anass Achahbar en Gregor Breinburg (rechts). © Toin Damen

Gregor Breinburg heeft zijn laatste wedstrijd gespeeld voor NEC

NIJMEGEN - Gregor Breinburg heeft zijn laatste wedstrijd gespeeld voor NEC. Na vier seizoenen loopt zijn contract af en gaat de middenvelder op zoek naar een nieuwe club.

Breinburg was akkoord met NEC over een voortzetting van de samenwerking als de club zou promoveren naar de eredivisie. Door de uitschakeling in de halve finale van de play-offs tegen FC Emmen zondag is NEC echter veroordeeld tot een langer verblijf in de eerste divisie.

Breinburg kwam in het seizoen 2014-2015 naar Nijmegen. Hij brak alle records met de ploeg die dat jaar kampioen van de eerste divisie werd. Na twee seizoenen eredivisie degradeerde de linker middenvelder vorig jaar met NEC naar de eerste divisie. Breinburg speelde 135 wedstrijden voor NEC. Hij was de speler die het langst onafgebroken onder contract stond bij de Nijmegenaren. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.