Volledig scherm
Gregor Breinburg (rechts). © Pro Shots

Gregor Breinburg twijfelgeval bij NEC voor wedstrijd tegen FC Oss

NIJMEGEN - NEC-trainer Adrie Bogers kan vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen FC Oss wellicht geen beroep doen op Gregor Breinburg. De linker middenvelder heeft last van een knieholte.

De training donderdagmiddag moet uitsluitsel geven of Breinburg kan spelen of niet. Bogers overweegt Kevin Jansen of Janio Bikel op te stellen als Breinburg niet aan de wedstrijd kan beginnen. 

Koploper NEC mist tegen de nummer negen van de eerste divisie verder basisspelers Ted van de Pavert, Mohamed Rayhi, Arnaut Groeneveld en Guus Joppen. Ook doelman Joshua Smits en verdediger Robin Buwalda zijn nog geblesseerd.

Ook de selectie van FC Oss heeft te maken met een blessuregolf. Trainer Klaas Wels kan niet beschikken over acht spelers, onder wie aanvoerder Rick Stuy van den Herik vanwege een schorsing.

De vermoedelijke opstelling:

Delle; Heinloth, Sturing, Golla, Verdonk; Dijkstra, Kadioglu, Breinburg; Larsson, Braken, Langil.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.