Volledig scherm
Danny Hoekman. © Gerard Verschooten

Hoekman verruilt NEC mogelijk eerder voor Al Markhiya in Qatar

NIJMEGEN - Danny Hoekman gaat mogelijk nog dit seizoen aan de slag als trainer bij Al Markhiya Sports Club uit Qatar. De oud-NEC'er is daar aangesteld als hoofdcoach voor volgend seizoen. 

Maar de club uit Doha staat na vijftien wedstrijden onderaan in de Qatar Stars League, waardoor Hoekman wellicht eerder voor de groep komt te staan.

Contract

Hoewel de 53-jarige Nijmegenaar geen werkzaamheden meer uitvoert voor NEC, staat hij nog wel tot deze zomer onder contract bij de titelfavoriet in de eerste divisie. Mocht Hoekman dit seizoen aan de slag gaan bij Al Markhiya, moet hij met NEC om de tafel. Hij staat in Nijmegen voor bijna 10.000 euro per maand op de loonlijst.

Hoekman kwam vorig seizoen binnen in Nijmegen als technisch directeur. Vanwege een verschil van mening kreeg hij in de loop van dat seizoen de functie van adviseur.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.