Volledig scherm
Mathias Bossaert. © BSR Agency

Hoofdblessure NEC-verdediger Mathias Bossaerts valt mee

NIJMEGEN - Mathias Bossaerts heeft drie japen overgehouden aan de trap tegen zijn hoofd in het oefenduel met Almere City FC (2-2) van zaterdag. De verdediger van NEC moet enkele dagen rust houden.

Van een hersenschudding is geen sprake, laat de eerstedivisieclub uit Nijmegen weten.

Gelijmd

Volledig scherm
NEC-speler Mathias Bossaerts. © VI Images

Bossaerts ontbrak dinsdag op de training bij NEC. De 23-jarige Belg herstelt thuis van enkele hoofdwonden. Tegen Almere City schuurden de noppen van een schoen van een opponent over zijn gezicht. Hij lag minuten op de grond en verliet het veld met een tulband.

In een ziekenhuis in Amsterdam, nabij het sportcomplex van Only for Friends waar de oefenwedstrijd plaatsvond, werd alleen de jaap op zijn voorhoofd gelijmd. Die kleinere snee ernaast en de ander op zijn neus moeten met rust herstellen.

De training van NEC begon dinsdag overigens al om half tien, een uur eerder dan normaal. Vanwege de hitte heeft de staf van de Gelderse club de sessies van deze week allemaal vervroegd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. De Graafschap-trainer Mike Snoei geniet van vol uitvak in De Goffert

    De Graafschap-trai­ner Mike Snoei geniet van vol uitvak in De Goffert

    NIJMEGEN - Mike Snoei was maandagavond opnieuw onder de indruk van de steun die De Graafschap had gekregen vanuit een uitpuilend uitvak in het het Nijmeegse Goffertstadion. De trainer van de Superboeren refereerde er nog maar eens aan na de teleurstellende 1-1 van de koploper in de eerste divisie tegen NEC. ,,Waanzinnig. Dat hele vak bomvol. Dan is het niet alleen vervelend voor mijn spelers, maar ook juist voor die supporters dat we het op het eind nog uit handen geven.’’