Volledig scherm
PREMIUM
NEC-huurling Ragnar Oratmangoen (links) in actie voor TOP Oss. © Martijn Buskermolen

Huurlingen die van Oss terugkeren bij NEC slagen zelden

NIJMEGEN - NEC stuit vrijdagavond op twee eigen huurlingen in De Goffert tegen TOP Oss: Ragnar Oratmangoen en Samed Oztoprak. Slechts één speler brak in het verleden door bij eerstedivisionist NEC na een uitleenperiode aan Oss, waarmee het de jeugdopleiding deelt.

De gedeelde jeugdopleiding van NEC en TOP Oss heeft in het verleden tot flink wat irritaties geleid tussen de eerstedivisionisten. Maar de liefde is teruggekeerd in het verstandshuwelijk. Sinds vorig seizoen maken zelfs huurlingen weer de overstap van Nijmegen naar Oss. Toch slaagde in Nijmegen sinds 2009 slechts één van de acht huurlingen die de overstap maakten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. De Graafschap-trainer Mike Snoei geniet van vol uitvak in De Goffert

    De Graafschap-trai­ner Mike Snoei geniet van vol uitvak in De Goffert

    NIJMEGEN - Mike Snoei was maandagavond opnieuw onder de indruk van de steun die De Graafschap had gekregen vanuit een uitpuilend uitvak in het het Nijmeegse Goffertstadion. De trainer van de Superboeren refereerde er nog maar eens aan na de teleurstellende 1-1 van de koploper in de eerste divisie tegen NEC. ,,Waanzinnig. Dat hele vak bomvol. Dan is het niet alleen vervelend voor mijn spelers, maar ook juist voor die supporters dat we het op het eind nog uit handen geven.’’