In het Goffertstadion lijkt tijdens de proef met publiek alles weer eventjes normaal: ‘Genoten, zelfs toen ik werd uitgejouwd’

NIJMEGEN - Voor het eerst in vijf maanden mocht zondag bij een voetbalwedstrijd weer publiek zijn. Als eenmalige proef. In het Goffertstadion zagen bijna 1200 NEC-fans hoe hun club verloor van De Graafschap. Publiek en spelers genoten. ,,Zelfs toen ik werd uitgejouwd.”

8 reacties

 • J le Blanc

  1 jaar geleden
  @Pieter "Wie ben jij om anderen te beperken in de vrijheid?" Ehhh, waar zeg ik dat ik dat wil? Maar ik geef wél aan dat ik liever geen onnodig risico loop. Niet zozeer voor mezelf, als wel voor de 3 senioren (allen boven de 80 jaar oud) waarvoor ik mantelzorger ben. Ik bestel inderdaad online (ook voor hen). Helaas komt het regelmatig voor dat bepaalde artikelen niet online leverbaar zijn. Kortom: Ik wil niemand beperken, zou alleen willen dat anderen niet alleen aan zichzelf denken.......
 • Pieter Zeeuw

  1 jaar geleden
  @Jan, als je door dit kabinet in een angst bewustzijnsvernauwing bent gedrukt, kun je natuurlijk de boodschappen ook thuis laten bezorgen. Wie ben jij om anderen te beperken in de vrijheid?
 • J le Blanc

  1 jaar geleden
  Eerlijk gezegd vind ik het niet zo'n prettig idee dat de deelnemers aan dit experiment straks naast me staan bij de kassa van de supermarkt. Klinkt alsof er ook risico wordt genomen met de gezondheid van mensen zoals ik, die niets met dit experiment hebben.
 • Pieter Zeeuw

  1 jaar geleden
  Nou Mattie, dan zou ik de écht enquêtes maar eens beter volgen, dan zie je dat de kanteling inmiddels heeft plaatsgevonden. Steeds meer mensen komen uit de angst vernauwing waar ze door de overheid ingedrukt zijn. En dat hele centrum van de politiek is één pot nat VVD66SPvdAGLCDA en speelt elkaar de bal toe, samen met een RvS en rechtbanken die door kabinet worden bestuurd is democratie en trias politica dood.
 • Mies Gooyer

  1 jaar geleden
  Onzin Mattie, er worden steeds meer mensen wakker. Het virus is allang afgezwakt in kracht. Ook de avondklok heeft allang bewezen niet te werken. Maar in Den Haag zijn ze niet alleen slecht in vooruit denken, regels verzinnen en eerlijk zijn. Maar vooral ook heel slecht in toegeven.