Rens van Eijden, Dirk Proper, Zian Flemming vieren feest met NEC. Nu het seizoen wordt afgebroken, speelt de Nijmeegse club ook volgend seizoen in de eerste divisie.
Volledig scherm
PREMIUM
Rens van Eijden, Dirk Proper, Zian Flemming vieren feest met NEC. Nu het seizoen wordt afgebroken, speelt de Nijmeegse club ook volgend seizoen in de eerste divisie. © BSR Agency

Is dit de eindstand voor NEC? ‘Je staat waar je hoort te staan’

VISIE CLUBWATCHERDe voetbalcompetitie zit er op. Maar hoe moeten de zaken worden afgehandeld? De visie van de clubwatchers. Van nietig verklaren tot versterkte promotie. In deel 3: Danny van den Broek, clubwatcher NEC.

,,Je staat waar je hoort te staan”, zeggen trainers vaak als de positie van hun elftal op de ranglijst ter sprake komt. Daar is geen speld tussen te krijgen en dat is voor de KNVB een manier - hoe onbevredigend ook - om een punt achter dit rampzalige seizoen te zetten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.