Volledig scherm
NEC-jeugdexponent Bart van Rooij in duel met Bilal Basacikoglu in een oefenduel met Kayserispor. © David van Haren

Jeugd NEC hoort bij de beste teams

NIJMEGEN - NEC is na de winter met twee jeugdelftallen actief in de kampioenspoule van de eredivisie. De onder-19 en de onder-17 van de Nijmeegse voetbalacademie eindigden in de eerste seizoens­helft bij de beste acht teams. 

Dat is bijzonder, stelt Dominique Scholten, manager van de voetbalacademie van NEC. ,,Qua begroting behoren we tussen de vijftiende en twintigste plek.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Als profvoetballer was hij onoverwinnelijk, nu strijdt Hent tegen dementie
    PREMIUM
    video

    Als profvoet­bal­ler was hij onoverwin­ne­lijk, nu strijdt Hent tegen dementie

    NIJMEGEN - Mooi beeld. Vader Hent en zoon Freek Kornelis liggen in tegenovergestelde richting languit op het voetbalveld. Ze kijken in het niets omhoog, hun hoofden naast elkaar. Freek die de emotionele woorden spreekt: ,,Als profvoetballer was mijn vader onoverwinnelijk. Hij stopte elke aanvaller en won vele wedstrijden. Tot hij zijn grootste tegenstander tegenkwam: dementie. Deze strijd is helaas nog niet te winnen.”