Dirk Proper (tweede speler van links) en Bart van Rooij (derde speler van links) bedanken samen met enkele ploeggenoten het publiek in De Goffert.
Volledig scherm
PREMIUM
Dirk Proper (tweede speler van links) en Bart van Rooij (derde speler van links) bedanken samen met enkele ploeggenoten het publiek in De Goffert. © Pro Shots / Niels Boersema

Jeugdexponenten Van Rooij en Proper klaar voor eerste derby met NEC: ‘NEC is een veel warmere club dan Vitesse’

NIJMEGEN - Al meer dan tien jaar dromen Bart van Rooij (20) en Dirk Proper (19) van de derby van Gelderland tegen Vitesse. Zondag is het zover. De rechtsback en verdediger van NEC kennen door hun ervaringen in de jeugd het belang van de clash.

1 reactie

  • jan willems

    2 maanden geleden
    Dat komt omdat Nijmegenaren veel warmere mensen zijn dan die koude Arnhemmers ja ik kan het weten mijn opa kwam uit Nijmegen en mijn oma uit Arnhem toen mijn vader was geboren in Arnhem kon mijn opa het niet meer uithouden daar, zette mijn oma op een trekkar met de baby in haar armen, zette al zijn spulletjes er ook op en liep midden in de winter terug naar Nijmegen met de kar achter zich en is nooit meer in Arnhem geweest en mijn vader een geboren Arnhemmer moest hen ook niet.