Ron de Groot.
Volledig scherm
Ron de Groot. © BSR Agency

Jong NEC doet mee in strijd om landstitel bij beloften

NIJMEGEN - Jong NEC heeft met het puntje thuis tegen de beloften van Excelsior de kampioenspoule in de reservecompetitie gehaald. De ploeg van Ron de Groot en Wilfried Brookhuis kwam tegen de Kralingers maandag niet verder dan 1-1, maar dat was voldoende om Jong FC Den Bosch op een onoverbrugbare achterstand te te zetten. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. NEC sluit eindelijk Edgar Barreto weer in de armen
    PREMIUM

    NEC sluit eindelijk Edgar Barreto weer in de armen

    NIJMEGEN - Na dertien jaar keert Edgar Barreto terug bij NEC. Op zijn 36ste verjaardag kwam de Paraguayaanse oud-international woensdagmorgen tot een akkoord met de Nijmeegse eerstedivisionist. Als de middenvelder zich binnenkort in Nijmegen meldt, tekent hij voor een jaar met een optie voor nog een jaar. Barreto zegde bijna twee maanden geleden zijn contract bij Sampdoria op. De voetballer is nog in Italië om de laatste zaken voor zijn vertrek te regelen.