Volledig scherm
Archieffoto Lowie van Zundert (midden). © David van Haren

Jong NEC door hattrick Van Zundert in promotiepoule

NIJMEGEN - Lowie van Zundert heeft Jong NEC maandagavond langs Jong Go Ahead Eagles geschoten met een hattrick: 4-3. De Nijmegenaren zijn door de zege op De Eendracht in Nijmegen geplaatst voor de promotiepoule van de Reservecompetitie.

Jong NEC is na negen duels in een halve competitie derde geëindigd in de Reservecompetitie A. De vijf hoogste geplaatste teams in de Reservecompetitie A en B gaan na de winterstop verder in een nieuwe poule.

NEC kwam in de eerste helft tegen Go Ahead Eagles op een 4-0 voorsprong door drie doelpunten van spits Van Zundert en een goal van Paolo Sabak. Nog voor het rustsignaal kwam Go Ahead op 4-1 door een doelpunt van Givan Werkhoven. Vlak na rust maakte de ploeg uit Deventer het nog spannend door doelpunten van Pieter Langedijk en Rick Ketting. Maar in de laatste 34 minuten werd ondanks kansen voor beide ploegen niet meer gescoord.

Bij Jong NEC deden selectiespelers doelman Marco van Duin, Ole Romeny, Paolo Sabak, Robin Buwalda en de verbannen Kevin Jansen mee.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.