Volledig scherm
Jellert van Landschoot was een van de zes selectiespelers maandagavond bij Jong NEC. © BSR Agency

Jong NEC geeft zege op FC Dordrecht weg in de slotfase

NIJMEGEN - Drie dagen na de nederlaag van NEC tegen FC Dordrecht hebben de beloften van de Nijmeegse eerstedivisionist geen revanche kunnen nemen. Tegen Jong FC Dordrecht speelde de ploeg van Ron de Groot maandagavond op de eigen Eendracht met 4-4 gelijk. 

Met Rens van Eijden, Jellert van Landschoot, Souffian Elkarouani, Cas Odenthal, Terry Sanniez en Paolo Sabak trad Jong NEC aan met zes man uit de selectie. Voor de Nijmegenaren scoorden Hachim Haouat (1-0 en 3-2), Paolo Sabak (2-2 uit een strafschop) en Terry Sanniez (4-3). De rechtsback leek met zijn doelpunt twee minuten voor tijd de matchwinnaar te worden, maar een minuut later kwam Dordrecht uit een corner alsnog langszij.

In groep B van de reservecompetitie bezet Jong NEC nu de vijfde plaats met zeven punten uit vier duels. Voor FC Dordrecht was dit het derde gelijkspel in vier wedstrijden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.