Volledig scherm
Ron de Groot zag de beloften van NEC niets heel lieten van Jong FC Eindhoven. © BSR Agency

Jong NEC sloopt beloften van FC Eindhoven

NIJMEGEN - Net als het eerste elftal klom ook Jong NEC op de ranglijst. Na de klinkende 7-1 overwinning bij Jong FC Eindhoven vindt de ploeg van Ron Groot zichzelf terug op de vijfde plaats. Het was even wennen voor de beloften. De laatste overwinning dateerde alweer van 26 augustus toen Jong Roda JC met een 3-1 nederlaag naar huis werd gestuurd.

Grote man in het Jan Louwers stadion was Hicham Haouat die met een hattrick en op zak en de wedstrijdbal onder de arm na afloop de spelersbus instapte. Dani Theunissen was in Eindhoven goed voor drie assists. Hij bediende achtereenvolgens Haouat, Dereck Darkwa en Joey van den Berg. Thomas Beekman scoorde ook twee keer. 

Boven NEC staat Jong VVV-Venlo. De Limburgers hebben een wedstrijd meer gespeeld en een voorsprong van twee punten. Maandag 4 november krijgt Jong NEC de kans om die achterstand helemaal goed te maken. Vanaf 18.30 uur de ploeg uit Venlo de tegenstander op De Eendracht. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.