Volledig scherm
Ferdi Kadioglu in actie tegen Jong PSV. © Joep Leenen

'Kadioglu is basisplaats kwijt bij NEC'

NIJMEGEN - NEC-trainer Pepijn Lijnders begint vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen MVV Maastricht vermoedelijk met Kevin Jansen op het middenveld. Dat gaat ten koste van Ferdi Kadioglu.

Het 18-jarige talent oefende maandag en woensdag niet met de basisspelers. Lijnders trainde met Mart Dijkstra in een controlerende rol op het middenveld en Gregor Breinburg en Kevin Jansen als aanvallende middenvelders.

Lijnders bracht vorige week donderdag tegen Jong PSV (2-0 winst) na een uur spelen Jansen in voor Kadioglu. Breinburg kreeg toen ook een meer vooruitgeschoven rol op het middenveld. Kadioglu had een belangrijk aandeel in de overwinning door vlak voor rust gelukkig de 1-0 te maken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Als profvoetballer was hij onoverwinnelijk, nu strijdt Hent tegen dementie
    PREMIUM

    Als profvoet­bal­ler was hij onoverwin­ne­lijk, nu strijdt Hent tegen dementie

    NIJMEGEN - Mooi beeld. Vader Hent en zoon Freek Kornelis liggen in tegenovergestelde richting languit op het voetbalveld. Ze kijken in het niets omhoog, hun hoofden naast elkaar. Freek die de emotionele woorden spreekt: ,,Als profvoetballer was mijn vader onoverwinnelijk. Hij stopte elke aanvaller en won vele wedstrijden. Tot hij zijn grootste tegenstander tegenkwam: dementie. Deze strijd is helaas nog niet te winnen.”